9. října 2013

COMPAGNIE DE PROVENCE

Dnes bych vám ráda představila francouzskou kosmetickou lahůdku. Jedná se o značku COMPAGNIE DE PROVENCE. Jejich flakony můžete velmi často vidět v koupelnách či nočních stolcích na ne jednom zahraničním blogu. 




Tato značka byla založena roku 1990 v okrsku Panier, nejstarším v Marseille, pány Pascalem Bourellym a Phillippem Boigeolem, kteří se inspirovali tradiční výrobou mýdel z Marseille, jejíž historie sahá až do 17. století. Jedním z prvních výrobků COMPAGNIE DE PROVENCE byla moderní verze tradičního marseilleského mýdla – Savon de Marseille.

Společnost COMPAGNIE DE PROVENCE je také první, která přetvořila tradiční kostku Savonu de Marseille do tekuté verze. Veškerá kosmetika a mýdla jsou vyrobeny z rostlinných olejů a jako jejich předchůdci jsou vyráběny dle autentických tradičních procedur vařením v měděných kotlích, kdy právě tekuté mýdlo se stalo velmi populárním a přineslo trvalý úspěch této značce.





Všechny výrobky této společnosti naleznete zde.  U nás je můžete sehnat např. v eshopu Coclea nebo Nordic Day. Určitě doporučuji tuto skvělou kosmetiku vyzkoušet!


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig